Over ons

Graz ‘Het verhaal’

Graz werd door Mario Van Looveren opgericht in 1993. Hij trad zo in de voetsporen van zijn moeder, en kende het reilen en zeilen van de kapperswereld dus al van jongs af aan.

In die periode was hij tevens actief als tv- en wedstrijdkapper binnen Europa. Na het behalen van de overwinning van een kapperswedstrijd in Graz (Oostenrijk) was de naam voor zijn nieuwe salon snel gevonden…

Sindsdien kende de nieuwe zaak een mooie droomvlucht.

In 2002 werd er overgestapt naar een groter pand, en dit werd terug vernieuwd in 2020 met een nieuwe inrichting.

U wordt verder geholpen door een vast team van kapsters met een rijke ervaring in de sector! Bovendien volgen zij een zestal keer per jaar bijscholingen over nieuwe producten en technieken. Zo blijven ze mee evolueren met de nieuwste trends.

Daarnaast blijven wij onze duurzame weg verderzetten en verstevigen.

Aangezien wij ecologie zeer belangrijk vinden, werken wij uitsluitend met 2 merken samen die deze filosofie ook ondersteunen! Deze merken zijn RICA en AVEDA. Van dit laatste merk schenken wij u trouwens met veel plezier een kopje biologische thee om uw kappersbezoek compleet te maken.

Onze elektriciteit die wij verbruiken wordt door onszelf opgewekt en geeft tevens de mogelijkheid om uw wagen op onze eigen parking op te laden.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in de mooiste kapperszaak uit de buurt, zodat u het allemaal zelf kan ontdekken en verder vertellen aan al je vrienden en familie!

Tot snel,
Mario Van Looveren

Zowel heren, dames als kinderen kunnen hier terecht voor een frisse kappersbeurt.

Laat je verwennen met een drankje en een verfrissende of relaxerende hoofdmassage!

Heeft u problemen bij het online reserveren of kan u niet meteen een plaatsje vinden?
Neem dan telefonisch contact met ons op, want vaak kunnen wij voor u nog iets regelen!